DGE opruster på bæredygtig udvikling med ny markedschef for grøn omstilling

BKS1

DGE har pr. 1. januar 2021 ansat Birgitte Krebs Schleemann som markedschef for grøn omstilling. Ansættelsen skal styrke virksomhedens markedsposition inden for bæredygtig miljørådgivning.

Birgitte er erfaren civilingeniør med ekspertise inden for bæredygtig udvikling, cirkulær økonomi og grønne indkøb.  I DGE bliver Birgitte en offensiv og proaktiv spiller ift. at bane vejen for cirkulær økonomi og grøn omstilling hos virksomheder og kommuner.

– Mange taler og skriver om grøn omstilling og cirkulær økonomi, men ikke ret mange har erfaring i, hvordan man gør. Det har Birgitte, udtaler Sven Ulrich Bertelsen, DGE’s landedirektør.

Birgitte kommer fra en stilling i Aalborg Kommune, hvor hun udover sagsbehandling på industriområdet har været helt central i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark, der har sat Nordjylland i front for den grønne omstilling og styrket nordjyske virksomheders konkurrenceevne gennem en målrettet indsats for miljø- og energimæssig bæredygtighed. Her har Birgitte b.la. stået for screening af virksomheder i forhold til bæredygtighed. Birgitte har desuden været ansvarlig for implementering af grønne indkøb og fokus på cirkulær økonomi i Aalborg Kommune.