Arbejdsmiljørådgivning

Arbejdsmiljørådgivning

Vores bidrag til en grønnere verden​

Arbejdsmiljørådgivning

Som arbejdsmiljørådgiver kan DGE tilbyde totalløsninger.

Vi hjælper med alt fra arbejdspladsvurdering (APV) til risikovurdering af virksomheden. Det sikrer medarbejdernes sundhed og sikkerhed, når I som virksomhed tager de rette forholdsregler på arbejdsmiljøområdet.

DGE har flere specialister med erfaring i at hjælpe alle typer virksomheder med deres arbejdsmiljø. Fra produktionsvirksomheder og entreprenører til den lille håndværksmester.

Uanset virksomhedens størrelse kan vi hjælpe med at overholde reglerne på arbejdsmiljøområdet og informere i god tid om relevante ændringer i lovgivningen.

APV, AMO og kemisk risikovurdering

Som arbejdsmiljørådgiver hjælper vi med at sikre, at jeres arbejdspladsvurdering (APV), arbejdsmiljøorganisation (AMO) og arbejdsmiljødrøftelse lever op til myndighedernes krav.

Vi har kemiingeniører ansat, der kan hjælpe din virksomhed med rådgivning inden for kemisk risikovurdering og kemisk APV.

Samarbejdet med arbejdsmiljørådgiveren planlægges med den enkelte virksomhed.

Vi kan stå for hele indsatsen med at leve op til myndighedernes krav, eller vi kan hjælpe jer med at skabe et overblik over reglerne på området og rådgive om, hvordan de implementeres i praksis.

Interne audits, tilsyn og kurser

Når en virksomhed gennemgås med nye øjne, vil små hverdagshandlinger, der ikke er hensigtsmæssige, ofte blive opdaget. Det kan være vigtigt med hensyn til at forebygge ulykker. Vi kan hjælpe jer med at afholde interne audits i henhold til ISO 45001.

Arbejdsmiljørådgiveren kan også hjælpe med at afholde møder, oplæg og kurser omkring de regler, der er relevante på den pågældende arbejdsplads.

Oplægget tilpasses tilhørerne og kan være henvendt til både ledelsen, mellemledere og de ansatte. Arbejdsmiljørådgiveren deltager gerne i sikkerhedsmøder og byggemøder for at kunne give den bedste mulige rådgivning.

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Har din virksomhed fået et rådgivningspåbud? DGE er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for det kemiske og biologiske arbejdsmiljø.

Det betyder, at vi kan løse jeres rådgivningspåbud inden for begge områder. Eksempelvis har vi stor erfaring med ventilationsløsninger samt forebyggelse af skimmelsvamp. Øvrige påbudstyper kan vi naturligvis også hjælpe med.

Vi hjælper virksomheder med Arbejdsmiljø

 • Arbejdsmiljørådgivning
 • Rådgivningspåbud inden for det biologiske og kemiske område
 • Sikkerhedsrådgivning
 • Arbejdsmiljøorganisationen, også for skiftende arbejdspladser
 • Implementering af arbejdsmiljøreglerne på alle niveauer
 • Ulykkesforebyggelse
 • Arbejdspladsvurdering inden for kemisk, biologisk, ergonomisk og fysisk arbejdsmiljø, herunder også risikovurdering og målinger
 • Besigtigelser og tilsyn (due diligence)
 • ISO 45001 (arbejdsmiljøledelsessystem)
 • Oprettelse, vedligeholdelse og afholdelse af intern audit
 • Kontrol af overholdelse af arbejdsmiljøreglerne (compliance)
 • Indeklimamålinger
 • Arbejdsmiljøpolitik

Kontaktpersoner

Maria Sigsgaard

+45 2883 2885
msi@dge.dk

Vi er landsdækkende

Så uanset hvor i landet du befinder dig, har vi en afdeling tæt på med rådgivere, som er klar til at hjælpe dig.

Udvalgte referencer