Emission og OML-beregninger

Arbejdsmiljørådgivning

Vores bidrag til en grønnere verden​

Emission og OML-beregninger

DGE hjælper små og store virksomheder med rådgivning inden for emission og OML-beregninger.

Hos DGE har vi flere års erfaring med at udføre OML-beregninger af forskellige stoffers indvirkning på det omgivende miljø. Har miljømyndigheden givet jer et myndighedskrav, der gør, at I skal leve op til bestemte regler, har vi den fornødne erfaring og viden til at hjælpe jer.

Ydelser inden for OML-beregninger og emission

Når I har modtaget et myndighedskrav, hjælper vi med at lave en vurdering, som I kan give videre til myndigheden, og som myndigheden og I selv kan arbejde ud fra. Vi undersøger bl.a., hvilke emissioner I har, hjælper, hvis I er i tvivl om, hvorvidt der skal filtrering på jeres afkast, og om naboen kan blive udsat for luftforurening.

Hos DGE hjælper vi store såvel som små virksomheder. Det betyder, at I kan kontakte DGE uanset, om I har brug for hjælp, fordi I ikke selv har kompetencerne eller den fornødne tid til selv at varetage opgaverne.

  • Vi udfører OML-beregninger, herunder både beregning af emission og overholdelse af emissionskrav samt beregning af skorstenshøjder
  • Vi laver depositionsberegninger

Rådgivning med udgangspunkt i jeres situation

Når I har brug for rådgivning inden for OML-beregninger og emission, er det altafgørende, at I får en korrekt beregning. Myndigheden bruger nemlig beregningen til efterfølgende at stille jer vilkår. Er beregningen ikke korrekt, vil vilkårene derfor ikke være realistiske og derfor være vanskelige for jer at leve op til. Hos DGE fokuserer vi samtidig på at forstå jeres problem til bunds. Først da kan vi nemlig leve op til jeres forventninger og tilpasse vores rådgivning til spørgsmål som: Hvad er det for en opgave, I vil have løst? Hvilket produkter efterspørger I? Hvad vil I gerne opnå, når vi har løst opgaven for jer?

Kontaktpersoner

Maria Sigsgaard

+45 2883 2885
msi@dge.dk

Vi er landsdækkende

Så uanset hvor i landet du befinder dig, har vi en afdeling tæt på med rådgivere, som er klar til at hjælpe dig.

Udvalgte referencer