Miljøgodkendelser

Arbejdsmiljørådgivning

Miljøgodkendelser

DGE varetager al den nødvendige myndighedskontakt for virksomheder og indhenter bl.a. miljøgodkendelser. Dermed hjælper vi med, at I kommer sikkert i mål med jeres projekt.

Ofte er der mange indviklede dispensationer og tilladelser, der skal søges, når I er i gang med jeres projekt. Der er samtidig adskillige love, der skal overholdes. Det kan nemlig spænde ben for jeres projekt, hvis I ikke får indhentet de krævede tilladelser og har en tæt kontakt til myndighederne.

Hos DGE har vi et godt samarbejde med myndighederne og et dybdegående kendskab til lovgivningen. Det drejer sig om alt lige fra udarbejdelse af ansøgninger, når I har brug for miljøgodkendelser og miljøtilladelser til lovliggørelse af anlæg.

Hvad er en miljøgodkendelse?

I DGE kan vi både hjælpe, når I skal have lovliggjort nye og eksisterende projekter. Måske er der fundet fejl og mangler på jeres virksomhed, efter I har haft tilsyn fra myndighederne.

I den forbindelse kan DGE bidrage til at få forholdene godkendt. Eller måske er I ikke helt sikre på, hvilke regler I skal overholde, når I er i gang med et nyt projekt. Lige meget hvad, kan DGE hjælpe jer i hele såvel som dele af processen:

 • Vi bidrager, hvis I har iværksat et projekt, men senere har fundet ud af, at projektet ikke efterlever de pågældende miljøregler
 • Vi sikrer, at alle miljøregler overholdes fra start ved at indhente tilladelser i forbindelse med igangsættelsen af nye projekter og udvidelser
 • Vi bistår i udarbejdelsen af nødvendig dokumentation i forbindelse med konkrete opgaver

Få hjælp til miljøgodkendelse

  • Tilladelse til at etablere olieudskillere og vaskepladser
  • Tilladelse til at få oplagspladser og hjælp til at udarbejde pladserne, så de lever op til miljøreglerne

  Desuden bistår vi med at udforme basistilstandsrapporter i forbindelse med udvidelse af virksomheder.

  Fra den 1. januar 2016 blev det indført, at virksomheder skal ansøge digitalt om miljøgodkendelser og andre miljøtilladelser. Det skal ske på det digitale system Byg og Miljø.

  Hos DGE kan vi påbegynde og udfylde dele af ansøgningen på jeres vegne. I kan vælge at få tildelt adgang til det digitale system med ansøgningsprocessen. I kan også vælge, at vi klarer hele opgaven for jer.

Kom sikkert i mål med jeres projekt

Når DGE er jeres sparringspartner, er I sikre på, at alle regler overholdes. Dermed kan I komme sikkert i mål med jeres projekt. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor vi kan tale om jeres konkrete behov. Det gælder uanset, om I har brug for hjælp til lovliggørelse af et projekt, indhentning af en miljøtilladelse eller noget helt tredje.

Kontaktpersoner

Sven Ulrich Bertelsen

+45 2031 1772
sub@dge.dk

Birgitte Winther Pedersen

+45 4091 0025
bwp@dge.dk

Vi er landsdækkende

Så uanset hvor i landet du befinder dig, har vi en afdeling tæt på med rådgivere, som er klar til at hjælpe dig.

Udvalgte referencer